Wil Beijers blijft hoofdtrainer van Olympia'18.
Wil Beijers blijft hoofdtrainer van Olympia'18. Foto: Peter Kuijpers

Wil Beijer blijft bij Olympia'18

BOXMEER | Wil Beijer staat ook volgend seizoen voor de spelersgroep van Olympia'18. De 57-jarige oefenmeester begint na de zomer aan zijn vierde seizoen bij de kersverse tweedeklasser uit Boxmeer. "Hij is duidelijk en heel fanatiek. Als TC en bestuur van Olympia'18 zijn wij tevreden over de ontwikkelingen in de tweede klasse", aldus bestuurslid Arie Peters van Olympia'18.

"Het spel is goed verzorgd, herkenbaar en er wordt met passie gevoetbald", vervolgt Peters. "De spelersgroep is nog steeds enthousiast over hem. Individueel maakt Wil spelers ook beter. Naast een uitstekende trainer is hij ook een innemende persoonlijkheid."

'Wekelijks veel energie'
"Olympia'18 geeft me wekelijks veel energie", zegt Beijer. "Als ik het Olympia-sportpark oploop zie ik steeds weer die prachtige uitstraling met feestelijke vlaggen. De velden liggen er prima bij, de organisatie rondom de selectie is uitstekend en de trainingsopkomst is goed met gemotiveerde, leergierige spelers. De samenwerking met mijn staf ervaar ik als aangenaam. Verder voel ik in de vereniging brede waardering."
Peters tot slot: "Dit alles en vooral de gezamenlijke ambitie hebben ons doen besluiten om met elkaar door te gaan."


FAST verslaat Papendal

SINT ANTHONIS | Eredivisionist FAST heeft voor de vierde keer deze competitie een vijfsetter voltooid. Tegen Talentteam Papendal is zondagmiddag in Sint Anthonis een 3-2 overwinning (25-19, 24-26, 22-25, 25-22 en 15-10) behaald.

De thuisploeg maakte in de Activiahal een 1-2 achterstand ongedaan, en dichtte in de vijfde set een kloof van vier punten (5-9). Hoewel FAST de derde overwinning in vijf duels behaalde, heerste achteraf een dubbel gevoel. Had de ploeg van trainer nu twee punten gewonnen of er een verloren? Trainer Harmen Bijsterbosch was content met de overwinning, over de wijze waarop dat ging was hij minder tevreden. ''Teveel speelsters waren niet goed. We hadden geen antwoord op de lengte aan het net bij Talentteam, maar we waren wel sterk in het terugkomen van een achterstand."
Zondag bezoekt FAST koploper Eurosped in Vroomshoop. Bijsterbosch waagde zich niet aan een voorspelling. "In tegenstelling tot tegen Papendal hebben we niets te verliezen."