Ontmoet schrijver Adriaan van Dis

CUIJK | Schrijver Adriaan van Dis geeft op dinsdagavond 12 november acte de présence in het Schouwcafé van Schouwburg Cuijk. Van Dis presenteert vanaf 20.15 uur uit en over eigen werk en gaat graag in gesprek met het publiek. Het bezoek van deze literaire meester is onderdeel van de reeks Literaire Ontmoetingen, een samenwerking tussen BiblioPlus, Schouwburg Cuijk en de The Readshop Cuijk.

Adriaan van Dis heeft een veelzijdig oeuvre waarvoor hij vele prijzen won, zoals de Constantijn Huygensprijs, de Trouw Publieksprijs en de Libris Literatuurprijs. Van Dis groeide op in Bergen als kind van ouders met een Indische achtergrond. In 1983 debuteerde hij met de bekroonde novelle 'Nathan Sid' waarna nog vele succesvolle romans en reisverhalen volgden. Naast zijn literaire werk is Adriaan van Dis bekend van televisie. In DWDD vertelt hij regelmatig met passie over literatuur en zijn familiegeschiedenis.

Kaarten
Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.schouwburgcuijk.nl en aan de theaterkassa van Schouwburg Cuijk, Grotestraat 62 in Cuijk.