Patricia de Ryck mag deelnemen aan de Boekenbeurs in Antwerpen.
Patricia de Ryck mag deelnemen aan de Boekenbeurs in Antwerpen.

'Twijfelmoeder' Patricia de Ryck te gast op Boekenbeurs

ANTWERPEN/SAMBEEK | Patricia de Ryck maakt steeds meer naam als auteur. De 35-jarige inwoonster van Sambeek, die eerder dit jaar debuteerde met 'De twijfelmoeder', is te gast op de zeer grote Boekenbeurs in Antwerpen.

K3, Urbanus, Geert Mak en Ish Ait Hamou... En De Ryck. Op zaterdag 9 november is ze gast op de Boekenbeurs in Antwerpen. Eerst geeft ze een voordracht (14.45-15.45 uur) op het auteurspodium in de Boek-o-drĂ´me en later die dag -van 16.00 tot 16.30 uur- gaat ze haar eigen boek signeren op stand 306 bij Agora Books. "Dit is een nieuw hoogtepunt voor me", erkent De Ryck, die in 'De twijfelmoeder' schrijft over de keuze om wel of geen moeder te worden en de twijfels die daarbij komen kijken. "In Nederland zijn we inmiddels wat meer uitgesproken op dit onderwerp, maar in Vlaanderen begint de discussie nu pas op gang te komen", weet De Ryck. "Het is een hele eer dat ik uitgenodigd ben voor deze beurs. De Boekenbeurs is echt een gigantisch evenement. Het walhalla voor iedere boekenliefhebber", lacht ze. "En nu sta ik er zelf om voor te dragen en mijn boek te signeren."
Het boek 'De twijfelmoeder' is te koop via de (online) boekwinkel. "En wie een gesigneerd exemplaar wil, kan me gewoon een berichtje sturen." Meer informatie via www.twijfelmoeder.nl.