Eigenaresse Susan van Vlijmen van 't Winkeltje in Gemert: 'Onze motivatie is dat iedereen hier blij de winkel uitloopt.' (tekst: Siel Peijs)
Eigenaresse Susan van Vlijmen van 't Winkeltje in Gemert: 'Onze motivatie is dat iedereen hier blij de winkel uitloopt.' (tekst: Siel Peijs)

Jubileum voor 't Winkeltje: 'Iedere vrouw moet bij ons kunnen slagen'

GEMERT | 't Winkeltje in Gemert bestaat veertig jaar. Die verjaardag wordt in november gevierd met verschillende acties. De damesmodezaak biedt iedere vrouw een rijk kledingaanbod: "Wij hebben alle maatjes onder één dak. Winkelen moet voor elke vrouw een beleving zijn", zegt Susan van Vlijmen, eigenaresse van 't Winkeltje.

Haar damesmodezaak is volledig ingericht op het bieden van die fijne winkelervaring. Klanten vinden aan de Nieuwstraat 34 in Hartje Gemert de nieuwste mode in een breed bereik, van maat 34 t/m 54. Accessoires en schoenen verrijken het assortiment. De ruime zaak straalt met kleurrijke lifestyle-elementen een mediterrane sfeer uit. "We willen iedere vrouw bedienen, ongeacht maat of leeftijd. Vriendinnen kunnen hier samen winkelen, maar ook moeders met hun dochter."
Het team van ervaren verkoopsters speelt hierbij een belangrijke rol, vervolgt de eigenaresse van 't Winkeltje: "Klanten willen weten wat hen staat. Wij kunnen een eerlijk, persoonlijk advies geven. Het gaat om pasvorm, maar bijvoorbeeld ook om kleur. En vrouwen met moeilijke maten helpen we met een vermaakservice. Onze motivatie is dat iedereen hier blij de winkel uitloopt."
De moeder van Susan startte de modezaak in 1979 aan de Diederikstraat. Toen haar moeder 25 geleden door ziekte overleed besloot ze diens levenswerk over te nemen. "Het is een mijlpaal waar ik trots op ben, net zoals mijn moeder dat zou zijn. Ik heb klanten die zij al hielp." Info: www.hetwinkeltjegemert.nl