(Ingezonden)

Summertime Kids

Alweer een zomer voorbij, wat minder zinderend dan 2018, behalve dan de 40,7 graden die werd aangetikt, maar toch een prima zomer. Ook dit jaar weer met de kleinkinderen naar Summertime Kids bij 4Events. Dit keer was er een samenwerkingsverband met zwembad Pica Mare. Waar we eerst dachten dat dit wellicht niet handig was, bleek het toch een gouden greep. De grotere rond stuiterende kinderen konden zich daar uitermate goed uitleven, wat denken wij zeer ten goede kwam aan de kleinere kinderen, die zich binnen uitermate goed konden vermaken met de springkussens, zonder steeds omver gekegeld te worden door de grotere. Wederom een activiteit met de kleinkinderen om met veel plezier op terug te kijken. We hopen dat dit voor iedereen gold. En een goed idee om dit evenement ook te doen plaatsvinden in de winter. Alle medewerkers en vrijwilligers, dank voor jullie inzet, ook namens de kleinkinderen.
Dick & Barbara Belt


Prinsenbal Gries en nie Wies Milsbeek

MILSBEEK | In zalencentrum Trefpunt in Milsbeek wordt op vrijdag 15 november de nieuwe prins van Gries en nie Wies onthuld. Met het aftreden van Prins Gerrie, optredens van de twee winnaars van de playbackshow, de Tanzgarde, History Sound, Nevvenen, Cor Kersten en de Suukerruuve wacht het publiek een gezellige avond. Het programma begint om 18.30 uur. De entree is gratis.


Collecte voor kevers en keverinnekes

GENNEP | Het carnavalsseizoen staat op het punt van aanbreken. "En dat betekent dat we langs de deur komen voor de collecte van Jeugdcarnavalsvereniging De Coloradokevers. Onze leden zullen onder begeleiding van het bestuur en ouders aanbellen om een kleine bijdrage te vragen voor de carnaval vierende jeugd van Gennep", aldus de carnavalsvereniging. De jeugdcarnavalsvereniging gaat op dinsdagavond 12, woensdagavond 13 en donderdagavond 14 november langs de deuren.


Lezing Harrie Kemps

MOLENHOEK | Harrie Kemps vertelt over zijn boek 'Met 1 man rond de pan' op vrijdag 15 november van 20.00 tot 22.00 uur in het LOP, winkelcentrum Molenhoek. Hij schetst in zijn boek hoe het er in de jaren '50 en '60 op de boerderij in zijn dorp Helvoirt aan toeging. Ook wordt stilgestaan bij de rol die de ouders speelden en over hoe zij erin slaagden een huishouden te runnen te midden van alle veranderingen op gebied van agrarische bedrijfsvoering, opvoeding, religie en moraal. De entree is 4 euro.