Michel van de Venn verlaat Achates

OTTERSUM | Hoofdtrainer Michel van de Venn gaat Achates na dit seizoen verlaten. De Cuijkenaar is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de vierdeklasser uit Ottersum.

Afgelopen weekend bracht Achates naar buiten dat het op zoek gaat naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2020-2021. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar: niekmichels@hotmail.com


Kuulentocht

LANGENBOOM | In het gebied rondom Langenboom zijn op zondag 17 november weer diverse routes tijdens de Kuulentocht uitgezet voor veldrijders en mountainbikers. Wielerclub De Doortrappers staat garant voor een dagje veldrijden op hoog niveau. Diverse afstanden zijn er uitgepijld.

Inschrijven is mogelijk van 8.00 tot 10.00 uur en kan bij café D'n Bens aan Dominicanenstraat 34 in Langenboom. De routes, 35 en 50 kilometer, voeren door het Langenboomse bos via het bosgebied van Mill naar de bossen van Gassel naar de pauzeplaats in de Maurik. Na de pauze gaat men via het Esters Broek, de Zandvoort en de Reekse Bergen naar de Langenboomse bossen. Routes zijn aangegeven middels linten. Het is mogelijk op diverse punten te kiezen voor een kortere of langere route. Bel voor meer informatie naar: 06-28629987.