Lieke Verdijk en Naomi Goossens houden op donderdag 12 december een speciale Kerstborrel bij Riche in Boxmeer. 'Wij noemen het echte verwennerij.'
Lieke Verdijk en Naomi Goossens houden op donderdag 12 december een speciale Kerstborrel bij Riche in Boxmeer. 'Wij noemen het echte verwennerij.' Foto: Martijn Schwillens

Kerstpakketten samenstellen tijdens sfeervolle Kerstborrel bij Riche

BOXMEER | Gezellig borrelen met personeel in een traditionele kerstsfeer, terwijl medewerkers ondertussen op een kerstmarkt zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. Dat is het concept achter de Kerstborrel die Zuivelhoeve Stil Genoegen en Twinkeling op donderdag 12 december houden voor grote en kleine bedrijven bij Riche in Boxmeer. "Wij ontzorgen ondernemers van A tot Z", aldus Naomi Goossens van de Twinkeling.

"Bedrijven, groot en klein, die deelnemen aan deze Verwenavond worden volledig ontzorgd", verzekert Naomi. Terwijl ondernemers samen met hun medewerkers genieten van een overheerlijke kerstborrel, kan het personeel zelf zijn of haar kerstpakket samenstellen", vervolgt ze. "Heel persoonlijk dus!"
Bedrijven bepalen zelf hoe duur het kerstpakket wordt. Bij binnenkomst krijgen werknemers een zak met muntjes waarmee ze de producten uit het assortiment van Twinkeling en Stil Genoegen kunnen kopen voor hun kerstpakket. In de naastgelegen zaal staat een tapasbuffet met verschillende hapjes klaar. Dit arrangement kost 27,50 euro. "Geen zorgen over het kerstpakket, een borrel plus een heerlijk diner en geen rommel", legt Lieke uit. "Ook kleine gezelschappen zijn welkom. Er is beperkt plek, dus ben er snel bij."

Info en aanmelden
De 'Verwenavond' is donderdag 12 december vanaf 18.30 uur bij Riche in Boxmeer. Meer informatie en aanmelden via 06-20630699 (Lieke) of 06-34458734 (Naomi).