Eigenaar Pieter voor het bedrijfspand van Van Berkel Deuren B.V. in Cuijk.
Eigenaar Pieter voor het bedrijfspand van Van Berkel Deuren B.V. in Cuijk.

Magazijnopruiming en knallende najaarsactie bij Van Berkel Deuren

CUIJK | Bij Van Berkel Deuren B.V. in Cuijk is het dit jaar vroeg Sinterklaas, want van maandag 18 tot en met zaterdag 30 november koopt u al een Hörmann sectionaal garagedeur, elektrisch bedienbaar en compleet met afstandsbediening, geïsoleerd vanaf 1.299 euro inclusief montage. "Dat is een hele scherpe prijs voor een kwaliteitsmerk garagedeur, maar het is tenslotte maar één keer per jaar Sinterklaas. Dus pak die kans en laat u informeren over de mogelijkheden", aldus Van Berkel.

Daarnaast heeft Van Berkel Deuren B.V. op 22 en 23 november een grote magazijnopruiming met kortingen tot wel 70% op de nieuwprijs. Te koop zijn Hörmann voordeuren en garagedeuren die volgende jaar uit de collectie lopen, deuren met een kleine beschadiging en uitlopende showroommodellen. Voor al deze artikelen geldt: op is op. De meeste artikelen kunnen direct worden meegenomen, maar uiteraard kunnen ze tegen een meerprijs ook thuis worden afgeleverd en/of gemonteerd worden door de eigen montagedienst.
De magazijnen aan de Lange Beijerd 3 in Cuijk zijn speciaal voor de magazijnopruiming geopend op vrijdag 22 november van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag 23 november van 09.00 uur tot 16.00 uur.
Het complete assortiment van de kwaliteitsmerken Hörmann deuren voor woningbouw en industrie en Aluxe glaswanden en verandadaken is te vinden op www.vanberkeldeuren.nl
De afdeling verkoop is bereikbaar op telefoonnummer 0485-361121