Afbeelding
Foto: Thomas Segers-WWW.THOMASSEGERS.NL

Talentenbeurs

Op dinsdag 1 oktober was De Rusheuvel voor heel even hét epicentrum van het Osse bedrijfsleven. Tijdens de allereerste Talentenbeurs maakten tweeduizend bezoekers kennis met 73 deelnemende bedrijven. Initiatiefnemer Richard van Ommen, directeur van Talentencampus Oss, blikt met een grote glimlach terug.

"Het idee voor de Talentenbeurs komt uit eigen koker. Als Talentencampus Oss staan we – samen met de Lions – natuurlijk al aan de wieg van de Jongeren Bedrijvendag. Maar we wilden leerlingen ook de kans geven om op één dag méér dan drie bedrijven te ontdekken. Dat is dan ook vooral waar de Talentenbeurs om draait."

Spannend

"Het was best spannend om deze beurs te organiseren. Vooral omdat je altijd maar af moet wachten of een plan 'werkt'. Met ruim tweeduizend bezoekers zijn we dan ook dik tevreden. Net als met de zeer enthousiaste reacties van de deelnemende bedrijven."

Vervolgeditie

"Waar ik het trotst op ben? Dat ook werkzoekenden hun weg naar De Rusheuvel hebben gevonden. En dat we met elkaar hebben laten zien dat Oss heel veel mooie bedrijven en banen te bieden heeft. Er komt dan ook zeker een vervolgeditie in 2020."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding