Afbeelding
Foto: Thomas Segers-WWW.THOMASSEGERS.NL

Waarom is deze titel verdiend?

Als eigenaar van Exclusief Ingericht verhuurt Sophie Buijs vooral beleving. Met haar kunstplanten en -bloemen in alle kleuren en maten, richt ze bedrijfsruimtes aangenaam en sfeervol in. En haar klanten? Die omarmen haar duurzame en praktische concept nu al massaal.

Sophie: "Ik denk dat het een combinatie is van mijn concept en mijn aanpak als jonge ondernemer. Ik kom niet uit de branche, dus alles is helemaal nieuw voor mij. Er zijn ook niet veel bedrijven die je met mijn onderneming kunt vergelijken. Doordat je bij mij de planten en bloemen huurt in plaats van koopt, ben je als ondernemer automatisch duurzaam bezig. En dat spreekt veel ondernemers aan."

Marijke: "Sophie is erg gedreven en beschikt over overtuigingskracht. Bovendien heeft ze lef; ze start zonder ervaring in deze branche. Daarbij maakt ze handig gebruik van haar uitgebreide netwerk. Een heel positieve verschijning die het ook nog eens slim aanpakt dus."

Waarom is dit een
belangrijke prijs?

Sophie: "Allereerst is het natuurlijk een hele eer! Ik vind het prachtig dat de Rabobank startende ondernemers op deze manier een podium geeft. Hun bericht over mijn uitverkiezing op LinkedIn, had ruim twaalfduizend views. Een enorm bereik, dat ik nooit zelf gehaald zou hebben. Deze PR-boost kan ik dan ook goed gebruiken om mijn bedrijf breder te promoten."

Marijke: "Door de brede berichtgeving die gepaard gaat met de prijs, krijgt Exclusief Ingericht ook aandacht buiten haar bestaande netwerk. Dat betekent dat ze zichtbaar wordt op nieuwe plekken. Dat opent ongetwijfeld nieuwe deuren voor haar en haar bedrijf."

Waar zie je Exclusief Ingericht in de toekomst?

Sophie: "De combinatie van huren, duurzaamheid en ontzorgen is een concept dat steeds meer ondernemers omarmen. Ook hoor ik steeds vaker dat bedrijven behoefte hebben aan meer beleving, maar dan wel op een duurzame, doordachte manier. Daarom zie ik de toekomst rooskleuring in."
Marijke: "Ik verwacht dat dit concept door steeds meer ondernemers als waardevol wordt gezien. Huren in plaats van kopen: dat past zó goed bij de wereld waarin we leven. Ik weet zeker dat we de bloemen en planten van Sophie bij steeds meer bedrijven in Oss en omgeving gaan zien."