DTC Elektro vs. Fassbender Elektro
DTC Elektro vs. Fassbender Elektro Foto: Ronald Goudberg

Vrijdagmiddag, kabel kapot… Wat nu?

Altijd een stap extra zetten, zakendoen met een glimlach en de klant niet als klant zien, maar als partner: DTC Elektro belooft het. Maar maakt de groothandel in elektrotechnische materialen het ook waar?

DTC Elektro is partner van veel (middel)grote bedrijven, maar is er net zo goed voor MKB'ers en ZZP'ers. Zoals Patrick van der Wijst, van Van der Wijst Elektro (Uden): "Ik werk als elektricien voor aannemers en particulieren. Veel materialen heb ik in de bus liggen, maar mijn voorraad is niet onuitputtelijk. Zoals laatst, toen ik bij een klant een defecte 32 ampère-automaat moest vervangen. Bepaald geen standaard materiaal! DTC bezorgde het meteen, net als de 5x6 krachtkabel die ze vanuit hun vestiging in Raamsdonksveer lieten overkomen. Dat flexibele schakelen vind ik een van hun grootste krachten. Met deze mensen kom je echt vooruit."

Fanatieke club

Martijn Fassbender van Fassbender Elektro (Veghel) is dezelfde mening toegedaan. "DTC? Een fanatieke club die hard aan de weg timmert. Ze zitten altijd kort op de bal, en 'kan niet' bestaat niet voor ze. Een tijdje terug was er in een project een kabel stuk getrokken, uitgerekend op vrijdagmiddag. De nieuwe 10 qmm-kabel die we met spoed nodig hadden, heeft bijna niemand op voorraad. Maar DTC dus wel. Nog dezelfde middag kwam iemand hem al brengen."

Streepje voor

Patrick en Martijn hebben allebei het gevoel dat de relatie met DTC Elektro meer inhoudt dan die van klant-leverancier. Martijn: "Dat merk je aan de service, maar ook aan de manier van omgaan met elkaar. DTC'ers zijn positief en stralen plezier uit. Ze lopen écht voor hun klanten. Materialen bestellen kan ik overal, maar DTC Elektro heeft bij mij simpelweg een streepje voor."