Afbeelding
Foto: Jowin Boerboom

De gast van kamer 5 heeft een naam

De bedrijfsnaam van Hotel-Brasserie Verhoeven is eigenlijk niet compleet. Het zijn de woorden van bedrijfsleider Thijs Opsteen. "Zaalverhuur is namelijk ook een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf. Van een kleinschalige zakenlunch of vergadering tot en met een bedrijfsfeest met honderden gasten: iedereen is welkom."

Het familiebedrijf Verhoeven bestaat al sinds eind jaren veertig van de vorige eeuw, toen Arnold (Nol) Verhoeven en zijn echtgenote Addy startten met het geven van danslessen. Het bedrijf groeide met de tijd mee. De dansschool werd een dancing, later discotheek en is vandaag de dag een uitgelezen locatie om te lunchen, dineren, borrelen en eventueel zelfs overnachten. "We beschikken over 19 mooie, comfortabele hotelkamers", vertelt Robert Verhoeven, de zoon van Arnold (en samen met zijn vrouw Cindy eigenaar van de zaak). "We verwelkomen tal van zakelijke gasten in uiteenlopende functies. Iedereen komt terecht in dezelfde Verhoeven-sfeer."

Thuis-gevoel

Het Verhoeven-DNA kenmerkt zich door laagdrempeligheid en een echt thuis-gevoel. "Hier heeft de gast een naam, we spreken nooit over 'de gast van kamer vijf'", licht Thijs toe. Robert vult aan: "We doen er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Zo maken we bijvoorbeeld altijd tijd voor een praatje.

Op die manier zijn zakelijke gasten al heel vaak bevriende gasten geworden."

Goed gastheerschap

Het zaalgedeelte (precies op de plek waar veel Udenaren decennia geleden hun eerste danspassen zetten) bestaat vandaag de dag uit meerdere zalen, van intiem tot ruim, stuk voor stuk voorzien van perfecte wifi en presentatiefaciliteiten – én van authentieke, Brabantse gezelligheid. Verhoeven huisvest er dan ook regelmatig zakelijke bijeenkomsten, zoals recepties, vergaderingen, presentaties, creatieve sessies, bedrijfsfeesten, enzovoorts. "Vaak in combinatie met een goede lunch, diner of andere cateringvorm op maat", vult Robert aan. "Afgestemd op wat de gast verwacht. Met onze passie voor horeca en goed gastheerschap maken we het iedereen naar de zin."