Afbeelding
Foto:

Bijna klaar, voor elkaar!

In juni 2017 is ons monumentale pand door brand bijna vernietigd. Een ramp natuurlijk, maar wat is het prettig dat we daarna heel veel expertise bij lokale ondernemers hebben aangetroffen. We hebben er echt sámen de schouders onder gezet.

Anderhalf jaar lang is er meegedacht, ontworpen, hersteld en nieuw gebouwd. Tijdens het hele proces voelden we: we zijn er voor elkaar.

En nu ís het bijna voor elkaar. Ons onderkomen siert weer fier de hoek van de Kruisstraat en de Boterstraat. Binnen is een prachtige indeling ontstaan. Met traditioneel hoge plafonds, die ons werken en ontvangst van relaties optimaliseren.

En… door innovatieve nieuwbouw wordt onze aanwezigheid in het Osse centrum nu veel sterker benadrukt. Ons 'glazen huis' valt op. En het versterkt de krachtige lijnen van het monumentenpand. Het is een zonnige, typische plek voor ons nieuwbouwinformatiecentrum. Want het weerspiegelt de transparantie die we naar al onze opdrachtgevers en relaties willen uitstralen.

Verhuizing in december

Op 6 en 7 december verhuizen we terug naar Kruisstraat 21. We zijn trots op wat de samenwerking teweeg heeft gebracht én op het resultaat. Op vrijdag 6 december zijn we telefonisch nog bereikbaar, maar de 7e zijn we even uit de lucht.

Op 9 december staat de deur om half negen open. Dank aan iedereen!