Afbeelding
Foto:

Twaalf maanden zelfstandig? Meer dan genoeg!

Onlangs had ik een klant aan de lijn en die begon met de woorden: "We hebben een leuke woning gezien, maar het zal waarschijnlijk toch niet kunnen." Hij was vrij negatief gestemd. En ik besefte me dat dit door onzekerheid is ingegeven.

Bij het afsluiten van een hypotheek hoort men vooral wat er allemaal níet meer kan. Vanuit de media komen negatieve geluiden, maar ook mensen om hen heen én zelfs mijn vakgenoten zijn niet positief. Dat zorgt voor die twijfel. En ook voor misverstanden en onjuistheden, die keuzes voor jou als toekomstige koper behoorlijk kunnen beïnvloeden.

"Ik ben nog geen drie jaar zelfstandig, dus ik kan geen hypotheek krijgen", is nog zo'n veelgehoorde zin. En onjuist! Het wordt steeds makkelijker om als startende ondernemer je huis te financieren. Als je de afgeronde cijfers van je eerste jaar kunt voorleggen, kunnen we al bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Advies op maat

Het klopt dat je voorheen drie ondernemersjaren achter de rug moest hebben, maar die tijd is geweest. Met een advies op maat, is vandaag de dag meer mogelijk dan je denkt.

Zorg dat je zeker bent van je zaak: maak een afspraak en kom langs. Het eerste gesprek is voor onze rekening!