Portretten dames Kl'kk
Portretten dames Kl'kk Foto: Ronald Goudberg

HR: laat werknemer én werkgever floreren!

Medewerkers bepalen het succes of falen van een organisatie. Dat zal elke ondernemer bevestigen. Een gedegen HR-beleid draagt daar sterk aan bij. Desondanks is en blijft het een ondergeschoven kindje bij veel mkb-bedrijven…

De reden? Meestal een gebrek aan tijd. Het gevolg? Onbenut talent en een sluimerende ontevredenheid bij het personeel.

Enorm waardevol

Veel onderzoeken tonen het belang van Human Resources Management aan. Het leidt tot een hogere werktevredenheid, voorkomt frustraties en verbetert onderlinge samenwerking. Ook zorgt HR ervoor dat het potentieel van de werknemer optimaal wordt benut. Dat maakt de discipline enorm waardevol, zo niet onmisbaar, voor werknemer én werkgever.

Maatwerk

Wij bieden al een tijd maatwerk HR-ondersteuning aan. Dankzij korte communicatielijnen met ondernemers kunnen we direct en flexibel inspelen op de behoefte. We kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij werving en selectie of administratieve ondersteuning bij in- en uitstroom.

Aanvulling

Als blijkt dat HR-ondersteuning tekortschiet, hebben we aansluitende disciplines zoals verzuimbegeleiding of coaching in huis. Op die manier kunnen we snel schakelen. En dan zijn we gedurende de hele keten een verbinding tussen werkgever en werknemer.

Vanuit een menselijke benadering creëren we een veilig werkklimaat op basis van onderling vertrouwen, zodat zowel werkgever als werknemer gaan floreren. Met elkaar én door elkaar!