Nieuw veld O.S.S.'20


OSS | Een motie van Beter Oss, CDA en VDG over een nieuw veld voor O.S.S.'20 is donderdag door de gemeenteraad unaniem aangenomen. Het kunstgrasveld is te glad en daardoor onveilig en wordt niet gebruikt door de Osse voetbalvereniging. Wachten op de juridische afwikkeling duurt volgens de partijen te lang. Er komt een snelle oplossing, want deze zomer wordt een nieuw veld aangelegd. De vervangingskosten moeten worden gedekt uit het Integrale voorzieningenbeleid.


Heesche naar PSV


HEESCH | Een prachtige transfer voor Melanie Bross. De Heesche speelt volgend seizoen bij PSV.
Bross is 23 jaar en al redelijk ervaren. De afgelopen vier jaar speelde ze in de Eredivisie, netjes verdeeld over Achilles'29 en SC Heerenveen. Komend seizoen wordt de jeugdinternational opnieuw ploeggenoot van Laura Strik uit Oss.


Coronavirus


Vincent Janssen is besmet met het coronavirus. Dat laat de spits van het Mexicaanse Monterrey weten op Twitter. "Ik ben thuis en ga ervoor zorgen dat ik snel weer fit en gezond ben." Janssen kwam in juli 2019 bij de Mexicaanse topclub terecht. Voor Monterrey stond hij onder contract bij Tottenham Hotspur.