Dennis Zeegers. (Foto: Ronald Goudberg)
Dennis Zeegers. (Foto: Ronald Goudberg) Foto:

'Lange avonden waarin lekker eten en drinken voorop staat'

'De zomer is begonnen, het zal een andere zomer worden dan we allemaal gewend zijn. Veel mensen zullen thuis blijven in verband met de risico’s in het buitenland. Of wellicht in eigen land op vakantie gaan. Dus we hopen dan maar op een mooie lange zomer, waarin we veelvuldig de barbecue kunnen aansteken. En van lange avonden samen met familie of vrienden kunnen genieten.

Hier kunnen wij natuurlijk een mooie invulling aangeven met onze bbq-pakketten, mooi groot barbecuevlees zoals picanha en bavette en met onze mooie wijnen die er goed bijpassen. Ook voor ons zal het dit jaar anders zijn, er zijn een stuk minder feesten en partijen en dus zal onze catering dit jaar achterblijven. De feesten die wel georganiseerd worden, zullen ook allemaal anders ingericht moeten worden met voldoende ruimte tussen de gasten wat het allemaal erg uitdagend maakt. Maar met een goede partner voor de verhuur komen we er altijd uit en kunnen we veel bieden.

Ik hoop net zoals iedereen dat de tweede golf uitblijft, zodat we langzaam weer naar het 'normale' kunnen. Het voelt nog steeds als constant op de tenen te moeten lopen en overal op moeten blijven letten. Zeker nu veel mensen door de versoepelingen het iets minder streng nemen en wat losser worden. Laten we vooral niet verslappen, zodat die tweede golf echt uitblijft.
Al met al gaan we er natuurlijk een mooie zomer van maken op gepaste afstand van elkaar. Met mooie lange avonden in het verschiet, waarin lekker eten en drinken voorop staat. Zodat we straks van een ietwat vreemde, maar wel een gezellige zomer kunnen spreken. Veel zomerplezier gewenst en blijf gezond.
We zien u graag op winkelcentrum Ussen.'

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers
(Foto: Ronald Goudberg, Goud Fotografie)