AED aan gevel De Ruwert gestolen, Rabobank vraagt tips


OSS | Bij winkelcentrum De Ruwert aan de Sterrebos in Oss is op 4 mei van dit jaar 's nachts rond 2.00 uur een AED uit de kast gehaald en niet meer teruggebracht. De AED bevond zich in een kast aan de buitengevel van supermarkt Nettorama.

Met de AED kunnen meer levens vanuit winkelcentrum De Ruwert gered worden. Rabobank Oss Bernheze roept mensen op om te helpen met het terugvinden van de AED. De Rabobank heeft reden aan te nemen dat het apparaat zich niet ver van het winkelcentrum bevindt. De AED van het merk Philips zit in een rode draagtas met zwart handvat en wit opschrift. Wanneer iemand tips heeft die kunnen leiden tot het terugvinden van deze AED, kan contact opgenomen worden met Rabobank Oss-Bernheze via telefoonnummer (088) 726 71 52. Rabobank Oss Bernheze heeft in en rond Oss verschillende AED’s ter beschikking gesteld zodat mensen elkaar kunnen helpen in geval van plotselinge hartstilstand.

Reanimatie
Het is zeer belangrijk om zo snel mogelijk te starten met de reanimatie in afwachting van een ambulance of andere professionele hulpverleners. Binnen zes minuten reanimeren is van levensbelang.