Een vernielde doelpaal op een veld van sv TOP.
Een vernielde doelpaal op een veld van sv TOP. Foto:

Van auto op het hoofdveld tot doelpalen die zijn vernield

OSS | Sv TOP baalt van vandalisme op het sportpark. Ook afgelopen weekend zijn er weer diverse vernielingen aangericht.

Nadat eerder toegangspoorten en dug-outs waren beschadigd en doelnetten en ballenvangers zijn opengesneden, liggen de velden dagelijks vol met afval. Ook zijn er twee doelpalen vernield, is er graffiti aangebracht op een wand en is de groene wand bekrast. Er is zelfs een filmpje opgedoken van een auto die over het hoofdveld rijdt. Volgens buurbewoners wordt er regelmatig met scooters op het veld gereden.


Transfernieuws TOP Oss


OSS | Matthijs van Nispen (22) speelt volgend seizoen voor TOP Oss. De centrale middenvelder komt over van De Graafschap waar hij vanaf zijn jeugd actief is geweest. Van Nispen speelt in ieder geval één seizoen in het rood-wit, met een optie op nog een jaar.

Van Nispen speelde zichzelf in de kijker toen hij het afgelopen seizoen in een oefenwedstrijd opnam tegen TOP Oss. Technisch directeur Peter Bijvelds: “Ik denk dat dit het ideale podium is voor Matthijs om zich te ontwikkelen. Ik durf te zeggen dat hij weleens een revelatie in de eerste divisie zou kunnen worden. Hij is technisch, heeft gevoel voor de ruimte en de absolute wil om het te laten zien.” Van Nispen kijkt uit naar zijn avontuur. “Het voelt goed, er is geen reden om langer te wachten met deze beslissing." Of Dean van der Sluijs zijn contract gaat verlengen, is de vraag. De linksback is op proef bij Helmond Sport.