Afbeelding
Foto:

Wiro Reclame uit Berghem is actief op een breed terrein

BERGHEM | De oorsprong van Wiro Reclame ligt bij het beletteren van bedrijfswagens. Inmiddels is het in Berghem gevestigde bedrijf op een veel breder terrein actief.

Nog altijd is het beletteren van auto's en vrachtwagens een belangrijke tak van sport binnen Wiro. Of het nu om een groot bedrijf gaat, of een jonge ondernemer die zijn bedrijfsbus wil laten beletteren; bij Wiro krijgt iedere klant aandacht en persoonlijk advies. "We zijn in 1976 begonnen met het handmatig beletteren van auto's en vrachtwagen", aldus eigenaar Rini van Rodijnen. Hij vervolgt: "Ik ben er trots op dat grote klanten al jarenlang klant van ons zijn. Maar ook de kleinere bedrijven of ZZP'ers komen bij ons. Door de jaren heen hebben we ons verder ontwikkeld. We beschikken over de meest moderne apparatuur en dan komen er constant nieuwe uitdagingen op je pad. Dan ontstaan bijvoorbeeld vragen of we een reclamebord kunnen maken of een logo op de bedrijfskleding kunnen printen, enzovoort. En zo blijven we ons ontwikkelen. Wij denken graag mee met de klant en bovendien is het ook leuk om met je ervaring nieuwe zaken aan te pakken." Een andere belangrijke pijler bij Wiro Reclame is het printen van muurdecoraties. Deze kunnen in elke gewenste afmeting worden gemaakt. "Een wand voorzien van een speciale afbeelding geeft een indrukwekkend effect. Hiervoor is elke afbeelding te printen op vinyl in elk formaat. Wij verzorgen het hele proces. Van printen tot en met het vakkundig aanbrengen."

Sponsorborden
Ook als leverancier van sponsorborden weten bedrijven en verenigingen uit de wijde regio de weg naar de Hoessenboslaan in Berghem te vinden. De toegangsborden bij invalswegen in de gemeente Oss zijn voor het overgrote deel geleverd door Wiro. In Berghem verzorgt het bedrijf zelfs op eigen initiatief de borden waarop de verschillende evenementen in het dorp worden aangekondigd. Van Rodijnen vindt het vanzelfsprekend dat hij zich inzet voor de activiteiten in 'zijn' dorp. "Ons bedrijf is gevestigd in Berghem en veel inwoners en bedrijven weten ons te vinden. Vandaar dat we ook graag wat terug doen voor de gemeenschap." Kijk voor meer informatie op de website www.wiroreclame.nl.



"MuurdecoratiesEen nieuwe, belangrijke pijler bij Wiro Reclame is tegenwoordig het printen van muurdecoraties. Deze kunnen in elke gewenste afmeting worden gemaakt. Enkele voorbeelden daarvan zijn de oude schoolfoto's in het Gezondheidscentrum Berghem en de Virtual Reality Room in Dieden. "Maar ook vanuit interieuradviseurs en particulieren is er veel vraag naar. Een wand voorzien van een speciale afbeelding geeft een indrukwekkend effect. Hiervoor is elke afbeelding te printen op vinyl in elk formaat. Wij verzorgen het hele proces. Van printen tot en met het vakkundig aanbrengen."Naast vakmanschap staat Wiro bekend om de verwevenheid met de Bergse gemeenschap. Wiro verzorgt voor eigen rekening de toegangsborden met de evenementen in Berghem. Ook de wagenbouwers kunnen op de steun rekenen van Wiro voor het beletteren van hun tekstborden op de praalwagen. "Wij zijn gevestigd in Berghem en dan doe je automatisch wat terug voor de gemeenschap", verklaart Van Rodijnen bescheiden zijn betrokkenheid.Meer info: www.wiroreclame.nl