Dennis Zeegers. (Foto: Ronald Goudberg)
Dennis Zeegers. (Foto: Ronald Goudberg) Foto:

Ultieme vakantiegevoel thuis met een lekkere barbecue

De vakantie is voor veel mensen begonnen, na een jaar hard werken gaan veel mensen naar warme oorden, of blijven in ons mooie eigen land. Het zal dit jaar een andere vakantie worden dan anders, maar dat betekent niet dat we er niet van kunnen gaan genieten.
Dat betekent dat voor ons ook het een en ander anders is dan normaal. Om te beginnen hebben we natuurlijk te maken met medewerkers die ook van een welverdiende vakantie gaan genieten, hiervoor hebben we dan ook een vakantieplanning gemaakt. En proberen we ieder jaar zoveel mogelijk te spreiden, om in de winkel genoeg mensen over te houden om alles op te vangen.
Dit is elk jaar weer een uitdaging. Er zijn collega’s die om deze reden een vakantiesluiting houden, voor ons een extra reden om toch open te blijven.
Want ook al zijn er veel mensen weg, de mensen die wel thuis blijven willen hier ook dat vakantiegevoel hebben en gaan daarom ook extra dingen doen. Vooral de bbq is natuurlijk een belangrijk onderdeel deze periode. Ook zijn er veel campings in de buurt met vakantiegangers die veel de weg naar onze winkel vinden. Dus we hebben te maken met veel impulsaankopen en last minute bestellingen, dit vergt dan natuurlijk het nodige improvisatietalent onzerzijds. Maar dat maakt het ook wel weer leuk. Laten we hopen dat er na terugkomst van de vakantiegangers geen 2e golf komt en dat we langzaam aan weer naar een normaal leven terug kunnen.
Als we met zijn allen de regels naleven weet ik zeker dat het mogelijk is.
Dus al met al een erg interessante tijd die nu aangebroken is.
Wij wensen iedereen een geweldige vakantie en voor uw bbq’s en feestjes staan wij graag voor u klaar. Tot ziens in winkelcentrum Ussen.

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers