Kyvon Leidsman, hier in actie tegen FC Den Bosch.
Kyvon Leidsman, hier in actie tegen FC Den Bosch.

Leidsman: 'TOP Oss perfecte club om me in de kijker te spelen'

OSS | TOP Oss heeft vrijwel ieder seizoen een aantal spelers die zich in de kijker spelen van andere clubs. Kyvon Leidsman (22) zou dat zomaar eens dit seizoen kunnen worden. De spits laat zien een speler met potentie te zijn.

Met 2 goals in 10 wedstrijden is hij redelijk tevreden. "Na een aantal invalbeurten heb ik een basisplaats afgedwongen. Ik denk dat ik nog wel regelmatig iets te geforceerd richting goal ben. We zijn geen ploeg die hoog speelt en ook over de vleugels kunnen we meer gevaar stichten. Als de laatste pass van de aanval goed is, hoop ik nog veel doelpunten te kunnen maken. Ik wil het team zoveel mogelijk helpen. Voor mij is TOP Oss in ieder geval de perfecte club om me in de kijker te spelen bij hoger spelende clubs."
Het seizoen van TOP Oss is vooralsnog wisselvallig. Na een slechte fase volgde een goede serie, maar de laatste wedstrijden verlopen weer teleurstellend. Wat niet meespeelt, is dat de Ossenaren -mede door corona- veel afwezigen hebben (gehad). "We horen hoger op de ranglijst te staan. Er staat een goede groep en we trainen hard. We moeten zorgen voor meer vastigheden. Ik ben ervan overtuigd dat we dan weer in een flow gaan komen. Ook moeten we 95 minuten lang geconcentreerd blijven. Het gebeurt te vaak dat we bij momenten van concentratieverlies tegen een tegendoelpunt aanlopen." Vrijdag wacht een uitwedstrijd tegen nummer 5 FC Volendam. "Eén van de best voetballende ploegen van deze competitie. We moeten niet te hoog druk zetten. Veel tegenhouden en proberen toe te slaan aan de andere kant. We hebben genoeg kwaliteit om FC Volendam pijn te doen."