Frank Cieplik van ABC auto's Uden B.V en Pim van Van Donzel Woongelofelijk bij de bussen.
Frank Cieplik van ABC auto's Uden B.V en Pim van Van Donzel Woongelofelijk bij de bussen. Foto:

ABC auto's Uden levert nieuwe bussen Van Donzel Woongelofelijk

UDEN | Een mooie samenwerking door twee echte Udense ondernemers: Van Donzel Woongelofelijk Uden rijdt sinds kort duidelijk herkenbaar door de regio met bussen geleverd door ABC auto's Uden B.V in Uden.

Van Donzel Woongelofelijk Uden gebruikt de bussen om hun interieurs af te leveren. Sinds de nieuwe zaak willen ze hun nieuwe uitstraling van Van Donzel Woongelofelijk nog meer naar buiten brengen. Omdat zij ook vooral maatschappelijk willen ondernemen, het belangrijk vinden dat lokale ondernemers elkaar steunen, en tevens willen bijdragen aan een beter milieu, hebben ze samen met ABC auto’s Uden B.V gezocht naar een passende oplossing. Zij hebben de bussen naar wens aangepast en geleverd. Je vindt ABC auto’s Uden B.V aan de Pannebakkerstraat 5 in Uden. Van Donzel Woongelofelijk is gevestigd aan de Industrielaan 12 in Uden.


Lid van Verdienste
Park Hoeven

UDEN | Gerard van der Ven werd afgelopen donderdag benoemd tot Lid van Verdienste van tennisvereniging Park Hoeven. Gerard heeft als bestuurslid facilitair gedurende vele jaren een enorme bijdrage geleverd aan de vernieuwing en verbetering van zowel het park, de banen en de horeca.