Gratis rugscreening bij Chiropractie Uden-Veghel

UDEN | Mark Bevers, eigenaar van Chiropractie Uden-Veghel, heeft een duidelijk doel: mensen op een effectieve en wetenschappelijke wijze helpen en daarmee de moderne chiropractie op de kaart zetten. Hij en zijn collega's Jim Zeelen en Pim Robijns bieden daarom in de maanden juli en augustus een gratis screening aan.

Chiropractie is een medische discipline die zich bezighoudt met de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het gehele bewegingsapparaat. Een chiropractor is de expert op het gebied van rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en andere klachten met een oorsprong in de wervelkolom en het zenuwstelsel. Ook klachten buiten de wervelkolom kunnen goed behandeld worden met chiropractie: spierklachten en andere gewrichtspijnen. "Het doel van de behandeling is vooral pijnverlichting, functieverbetering en het verbeteren van de kwaliteit van leven en sportprestaties", legt Mark uit. "Maar ook behandelen wij preventief. Mensen hebben vaak al klachten wanneer ze hier komen, maar je kunt ze natuurlijk het beste proberen te voorkomen. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter."

Gratis screening
Geïnteresseerden kunnen in juli en augustus gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een screening bij Chiropractie Uden-Veghel aan de Rondweg 15 in Uden. "Tijdens de screening kunnen mensen hun klachten bespreken en geven wij advies en tips. Het is dus geen behandeling, maar een kort onderzoek waarbij mensen kennis kunnen maken met chiropractie. Wij vinden het belangrijk dat mensen weten dat chiropractie een wetenschappelijk bewezen en effectieve behandelmethode is. Een belangrijk onderdeel van onze behandeling is bijvoorbeeld ook voorlichting, spiertechnieken, dry needling en revalidatieoefeningen. We hebben een goede samenwerking met huisartsen en andere specialisten, sommige huisartsen zijn zelf bij ons onder behandeling."

Wilt u een afspraak maken voor de gratis screening of bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan op:
www.chiropractie-udenveghel.nl
of bel naar 0413 - 248 010.