Afbeelding
Foto:

"Leren gaat ook ná diploma verder"

Uitgeleerd? Dat ben je nooit. Zeker als je deel uitmaakt van de beroepsbevolking is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. In een tijd waarin de arbeidsmarkt volop in beweging is, speelt De Leijgaaf in op die behoefte. Een sterk bezet Team Bedrijfsopleidingen tuigt de ene na de andere bedrijfsopleiding op. Met succes!

"Mbo'ers zijn gewilder dan ooit", stelt Berdine Heijmans, manager Bedrijfsopleidingen. "We vinden het heel belangrijk dat mbo-opgeleide werknemers de juiste ontwikkelmogelijkheden krijgen aangeboden, ook nadat ze hun diploma hebben behaald. Leren en ontwikkelen doe je namelijk je hele leven lang. Bovendien zijn werkgevers die investeren in hun mensen, aantrekkelijk voor werknemers. Met als gevolg dat we talenten beter kunnen behouden voor onze regio. Een goede zaak, want er zijn zó veel mooie bedrijven in deze regio, die gebaat zijn bij goed geschoolde mensen. We hebben ze hard nodig!"

Legio voorbeelden

Het team Bedrijfsopleidingen van De Leijgraaf heeft al voor vele bedrijven maatwerk opleidingen ontwikkeld. Directeur Hans de Jong somt moeiteloos legio voorbeelden op. "Denk aan MSD, Vos Logistics, Vliegbasis Volkel, Sligro Food Group, Flowfirm... Complete opleidingen of losse modules; de ideale samenwerking is voor ieder bedrijf anders. Vooropstaat de filosofie die we delen: de regio is je klaslokaal."

Kansen voor iedereen

Het resultaat van maatwerk bedrijfsopleidingen is vaak winst voor alle betrokkenen, stellen Hans en Berdine. "We laten als opleidingsinstelling zien dat we een duurzame opleidingspartner zijn, die toekomstbestendig onderwijs levert, veelal bij het bedrijf zelf. Ondernemers tonen aan dat ze investeren in hun medewerkers, die op hun beurt weer in zichzelf investeren, en dus in hun toekomst. Zo wint iedereen. Dat maakt het ontwikkelen van bedrijfsopleidingen geweldig om te doen."

Ondernemers die vragen hebben over de om- of bijscholing van personeel, of zelf opleidingswensen hebben, kunnen contact opnemen met Berdine Heijmans, tel: 06 13 73 37 89, e-mail:
berdine.heijmans@leijgraaf.nl.