Kunstsieraden van kunstenaars te zien bij Galerie Door

MARIAHEIDE | Engelengeduld en liefde voor materiaal – het is de grote gemene deler in het werk van Elwy Schutten en Felicia Mu¨lbaier. Hun werk staat vanaf 8 mei tot en met 1 augustus bij Galerie Door in Mariaheide in de schijnwerpers.

In de tentoonstellingen Was vom Tag u¨brig bleibt. Einblick (Felicia Mu¨lbaier) en Inzoomen of uitzoomen? (Elwy Schutten) nemen deze twee jonge en zeer getalenteerde kunstenaars geïnteresseerden mee op hun reis langs de grenzen van het bewerken van materiaal. Ze laten zien dat ze over een vaste hand en stalen wil beschikken; harde stenen worden gebogen, geopend en gestapeld tot sculpturen in sieraadformaat en miniatuurportretten in super klein mozai¨ek.

Beide kunstenaars zijn zaterdag 8 mei van 12.00 uur tot 18.00 bij de opening van de tentoonstellingen aanwezig en staan bezoekers graag te woord. Om deze openingsdag voor iedereen veilig en gezellig te laten verlopen, kan men vooraf een afspraak maken: info@galeriedoor.nl.
Galerie Door toont hedendaagse kunst en sieraden van (inter)nationale kunstenaars en ontwerpers. Experimenteel en conceptueel werk, op het snijvlak van autonome beeldende kunst en toegepaste kunst. Meer informatie is te vinden op: www.galeriedoor.nl.