Uitgeverij Talvi neemt per
1 juli de Bossche Omroep over

VEGHEL | Em. de Jong/Telstar Mediagroep. Uitgeverij Talvi, onderdeel van Em. de Jong/Telstar Mediagroep en waar Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel, De Maas Driehoek en www.kliknieuws.nl onder vallen, neemt per 1 juli de Bossche Omroep over.

Vanuit de samenwerking binnen AdLocal zijn gesprekken gevoerd tussen DPG Media en deze uitgevers over wie het beste de lokale huis-aan-huiskranten kan exploiteren, zodat deze kranten hun rol in de maatschappij zo goed mogelijk kunnen blijven vervullen. De conclusie is dat de huis-aan-huiskranten de beste toekomst tegemoet zien bij partijen die zich volledig focussen op dit product.
Erhard Soeterbroek, directeur Telstar Mediagroep: “We zijn de afgelopen jaren significant gegroeid in het aantal dorpen en steden waar we actief zijn als uitgever van lokaal nieuws. Deze overname sluit hier mooi op aan. Door het grote bereik van de huis-aan-huiskranten te combineren met onze online nieuwsmedia en marketingdiensten, hebben wij een divers portfolio waarmee we klanten kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen. Wij zien de toekomst, in onze rol als lokale verbinder, dan ook positief tegemoet.”