Cissy Huang en Jill Hu zijn Shikon Sushi begonnen in de Meijerijgaarde.
Cissy Huang en Jill Hu zijn Shikon Sushi begonnen in de Meijerijgaarde. Foto:

Sushi takeaway betrekt pand
in het centrum van Veghel

VEGHEL | Cissy Huang en Jill Hu zijn een sushi takeaway begonnen in de Meijerijgaarde in het Veghelse centrum. Zowel Cissy als Jill hebben veel ervaring in de horeca en zitten vol passie. “Die passie proef je terug in onze sushi”, aldus beide dames. Shikon Sushi is geopend van dinsdag tot en met zondag.

Tot vorige zomer runde Huang en Hu Lounge 8 in Eindhoven. Een succesvol all you can eat concept met ongeveer driehonderd zitplaatsen en 35 man personeel. Het bedrijf werd keihard getroffen door de coronacrisis en Huang en Hu sloten noodgedwongen de deuren. Huang verhuisde naar Veghel en tijdens een rondje door het centrum viel haar oog op een leegstaand pand in de Meierijgaarde (oude pand van slagerij Romijnders red.). "Ik benaderde Hu en ze was meteen enthousiast. Samen hebben we besloten ons te richten op bezorgen en afhalen.” Het assortiment bij Shikon Sushi is allesbehalve standaard. "We hebben bijzondere en smaakvolle creaties. Niet iets wat je overal tegenkomt. Voor ons is kwaliteit allesbepalend. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en staat niet vast. We blijven constant vernieuwen en variëren. De eerste reacties zijn zeer positief”, laat Hu weten.
Shikon Sushi heeft aandacht voor iedereen. Zo is er een speciale kinderbox. Hu: "Speciaal voor kinderen hebben wij kleurrijke sushi met gekleurd sojavel in de kleuren rosé en groen.” Vanaf komend weekend hebben ze bij Shikon ook Bubbletea. "Bubbletea is in Taiwan inmiddels een nationale drank geworden en ook in Nederland begint het flink aan te slaan. Het is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes”, besluit Huang.
Een bestelling plaatsen kan via: shikonsushi.nl. Bellen mag ook: 0413-413026.