Area zoekt ambassadeurs Maatschappelijk Mooi

UDEN | Aan de Loopkantstraat in Uden realiseert Area een appartementencomplex met een nieuw wooninitiatief 'Maatschappelijk Mooi'. Een fijne woonomgeving waar bewoners naar elkaar omzien, samen met de buren zorgen voor de goede sfeer en de contacten in het complex. Area is op zoek naar woningzoekenden die zich als ambassadeur in willen zetten om deze duurzame woongemeenschap verder vorm te geven.

In onze samenleving wordt een steeds groter beroep gedaan op de eigen kracht van mensen. Ook als daar een extra zorgvraag bij komt kijken. Area draagt vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid graag bij aan de realisatie voor deze doelgroep. Door de samenwerking met gemeente Uden, Hendriks Coppelmans Bouwgroep, Connect Wonen, Labyrint Zorg & Werk en Laverhof wordt dit wooninitiatief gerealiseerd.

Eén locatie
Het complex bestaat uit 39 appartementen waarvan zestien appartementen worden verhuurd aan zorgorganisatie Labyrint Zorg & Werk. Labyrint Zorg & Werk biedt begeleiding aan (jong) volwassenen met een geestelijke en/of licht verstandelijke beperking. Area verhuurt de resterende 23 appartementen in het complex aan woningzoekenden die de wens hebben om een woongemeenschap te vormen met de bewoners van Labyrint Zorg & Werk en een actieve bijdrage te leveren aan de duurzame woongemeenschap. In de lente van 2022 wordt Maatschappelijk Mooi opgeleverd.

Ambassadeurs
Wil je hier wonen en ben je bereid om deze woongemeenschap verder vorm te geven in een vereniging die sociale activiteiten organiseert en contacten stimuleert? Vul dan voor 17 mei de vragenlijst in via OnsHuiz.nl en laat weten waarom jij denkt ambassadeur te kunnen zijn.


Duizenden euro's aan parfum gestolen in Uden

UDEN | De politie besteedt momenteel aandacht aan een zaak uit augustus. Op donderdag 20 augustus 2020 slaan twee winkeldieven, een man en een vrouw, toe bij een parfumerie in Uden. De politie is naar hen op zoek.

De twee stoppen onder het oog van de camera voor 1000 euro aan producten in een tas die de vrouw draagt en lopen dan zonder te betalen de winkel uit. Ze waren al eerder in de winkel, toen hadden ze voor 3000 euro aan parfum gestolen. Op www.politie.nl is een foto te zien van de daders.


Diefstal uit Udense
zuivelautomaat

UDEN | De politie is op zoek naar een man en vrouw die op 27 december 2020 aan de Patersweg in Uden een verkoop-automaat openbraken.

Het aanwezige geld, een bedrag van enkele honderden euro's, is daarbij gestolen. De politie wil de identiteit van de verdachten achterhalen. Ook van deze daders is een foto te zien op www.politie.nl.