Trouwe chauffeur Piet
van Hulten 80 jaar

UDEN | Piet van Hulten uit Uden wordt op dinsdag 11 mei 80 jaar. Piet brengt onze kranten al dik 18 jaar rond naar onze bezorgers en heeft er nog altijd geen genoeg van.

Veghel, Sint-Oedenrode, Olland, Schijndel, Beek & Donk, Geert, Zijtaart, Boerdonk... Noem de plaatsen in de regio maar op, en Piet is er geweest. "Ik heb nogal wat routes afgelegd met de kranten", vertelt hij. "Van Oost tot West en van Zuid tot Noord, ik geloof dat ik zo'n beetje alle routes gereden heb. Het is leuk om te doen. En het voordeel is dat wanneer ik een keer met de fiets wegga, ik overal bepaalde herkenningspunten tegenkom!"
Tegenwoordig worden veel routes met een navigatie gereden, maar daar kan Piet nog niet helemaal aan wennen. "Sommigen hebben de luxe van een navigatie op de telefoon, maar ik rij nog steeds het liefste met een gewone kaart. Dat vind ik leuker én in mijn geval kan ik dan ook veel sneller zien waar ik heen moet of waar ik moet zijn. Ik ben niet zo thuis in de digitale wereld."

Zijn 80e verjaardag zal dit jaar wat minder uitgebreid gevierd worden dan normaal. "Maar ik zal me zeker jarig voelen, dat komt helemaal goed", lacht Piet. Namens Uitgeverij Talvi een hele fijne dag gewenst!