Expositie Simone Boogers Naat Piek

UDEN | Simone Boogers exposeert aankomend weekend haar werk tijdens de Theater Naat Piek’s Koffie en Cultuurdagen.

Na het grote succes van vorig jaar zijn Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen weer terug van weg geweest. Vanaf 22, 23 en 24 mei zijn in alle even weekenden van deze zomer de Koffie- en Cultuurdagen. Tot en met 28 en 29 augustus van 12.00 tot 18.00 uur ben je welkom om een bezoekje te komen brengen aan Theater Naat Piek. Kom genieten van cultuur in het groen met ieder weekend nieuwe kunstenaars om te bewonderen. Bij goed weer exposeert Simone Boogers op 22, 23 en 24 mei haar werk.


Udens Wiltec levert
nieuwe bedrijfskleding voor Schiphol

UDEN | Zo'n 7500 medewerkers op Schiphol krijgen een nieuwe outfit. Een outfit die vanuit Uden geleverd wordt. Wiltec aan de Industrielaan heeft gezorgd voor de kleding van floormanagers tot passenger assistants en bagagemedewerkers.

De kleding van securitymedewerkers is geleverd door Groenendijk Bedrijfskleding. Vanaf volgende week draagt bijna iedereen de nieuwe bedrijfskleding van de luchthaven. Schiphol wil de meest duurzame luchthaven ter wereld worden. Daarom is ook de nieuwe bedrijfskleding zoveel mogelijk duurzaam ontworpen en geproduceerd, met focus op ontwikkeling van circulariteit.