Nieuw: PeuterBieb Online

BOEKEL | Bibliotheek De Lage Beemden gaat op vrijdag 4 juni van start met PeuterBieb Online. PeuterBieb is een online feestje met een mooi verhaaltje, een leuke interactie en muziek.

PeuterBieb Online vindt plaats op vrijdag 4 en 18 juni, 2, 16 en 30 juli en 13 augustus om 10.15 uur live via Zoom. Kom ook luisteren naar de verhaaltjes uit de koffer. Niet in de bibliotheek, maar gewoon bij jou thuis in de woonkamer. Peuters, ouders en opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. En voorlezen is vooral leuk en gezellig. Meedoen aan PeuterBieb Online kan via Zoom. De link naar Zoom en de uitleg zijn te vinden op www.bibliotheeklagebeemden.nl.


Gratis computercursus Klik & Tik

UDEN | Voor wie computeren lastig vindt, internet onbekend terrein is en handiger wil worden in het werken met de computer is er bij bibliotheek Uden de gratis cursus Klik & Tik.

Vanaf eind mei zijn er weer plaatsen vrij voor nieuwe deelnemers. De cursus is op dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur bij bibliotheek Uden aan het Mondriaanplein 16. Met de cursus Klik & Tik ga je het internet op en maak je kennis met verschillende handige websites zoals reizen met het openbaar vervoer, marktplaats en mijn overheid. Je leert stap voor stap hoe ze werken en wat je er zoal mee kunt. Je kunt bij Yvonne de Groot terecht voor meer info en aanmelden: 0413 26 31 01 of uyg@nobb.nl.