Theo Jansen (erevoorzitter) en Henri van de Peppel (erelid).
Theo Jansen (erevoorzitter) en Henri van de Peppel (erelid). Foto:

Zaalvoetbal Vereniging Uden neemt afscheid van oud bestuur

UDEN | Zaalvoetbal Vereniging Uden (ZVU) heeft tijdens de ledenvergadering afscheid genomen van het oude bestuur van de vereniging. Officieel heeft de wisseling van het bestuur vorig jaar al plaats gevonden, maar er werd nu nog even extra bij stilgestaan.

Twee bestuursleden hebben 10 jaar in het bestuur gezeten: Nayim Saka en Hans van Hees. Echter wat heel bijzonder is, is dat bestuurslid Theo Jansen afscheid neemt na 43 jaar in het bestuur te hebben gezeten. Hij heeft van augustus 1977 tot augustus 2020 in het bestuur gezeten. Dat is dus vanaf de oprichting!


Vernoeming
Henri van de Peppel was 24 jaar bestuurslid, van juni 1986 tot juni 2010, en daarna 10 jaar strafcommissie. Hij is benoemd tot erelid. Theo Jansen is benoemd tot erevoorzitter. Ook wordt het nieuwe bekertoernooi, dat plaats gaat vinden in april en mei 2022, vernoemd naar Theo: de Theo Jansen cup.

Competitie
De competitie van het zaalvoetbal is op 6 september weer begonnen. ZVU is nog op zoek naar scheidsrechters. Kijk voor meer informatie op www.zvuden.nl, stuur een mail naar zvu.uden@gmail.com of bel 06 21 65 44 54.