Cantantes zoekt nieuwe leden

MOOK | De Mookse zanggroep Cantantes maakt na de coronaperikelen een enthousiaste doorstart en zoekt daarvoor nog wat nieuwe leden. Er wordt meerstemmig gezongen, onder leiding van Eugène Ceulemans. 

Op dit moment bestaat het koor uit 20 vrouwen. Als je graag zingt, schroom dan niet om eens een avondje te komen kijken of, beter nog, mee te zingen. Het koor is nu bezig met het kerstrepertoire, zodat er rond de kerst opgetreden kan worden. Interesse? Bel met 024-6963401 of 06-23509736 of mail naar kmcommunicatie@wxs.nl


Natuurwerkdag in de Zevenhutten

CUIJK | IVN Cuijk houdt op zaterdag 6 november een natuurwerkdag in de Zevenhutten in Cuijk.

Vrijwilligers zullen die dag in de bossen en natuur verschillende klussen uitvoeren. Zo worden boompjes en struiken verwijderd en poelen schoongemaakt. De natuurwerkdag van IVN Cuijk is zaterdag 6 november tussen 9.00 en 14.00 uur. De Zevenhutten bevinden zich aan de Hapseweg in Cuijk. Aanmelden via www.natuurwerkdag.nl (zoek op Cuijk).


Online lezingen over gezondheid

BOXMEER | Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten, voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, kunt u horen bij de online lezing op donderdag 4 november over Bruno Gröning: “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel”. 

Deze lezingen vinden plaats op donderdag 4 november, woensdag 24 november en dinsdag 14 december 2021 om 20.30 uur. Duur van de lezing is circa één uur. Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden per e-mail naar: aanmelding@bruno-groening.org


Interactieve lezing over het puberbrein

BOXMEER | Op donderdag 11 november verzorgt de Hersenstichting een interactieve lezing over het puberbrein in de bibliotheek van Boxmeer.

De puberteit kan een hoop onzekerheid en verwarring met zich meebrengen. Voor pubers zelf, maar ook voor hun ouders. Want hoe ga je om met een kind dat zich de ene keer heel volwassen gedraagt en de andere keer juist niet?
De lezing is donderdag 11 november vanaf 20.00 uur in de bieb (De Weijer) in Boxmeer. BiblioPlus-leden hebben gratis toegang, niet leden betalen 2,50. Vooraf aanmelden bij de balie of online via www.biblioplus.nl