Murat Isik komt naar de Cuijkse schouwburg. (Foto: Sacha de Boer)
Murat Isik komt naar de Cuijkse schouwburg. (Foto: Sacha de Boer) Foto: Sacha de Boer

Ontmoet Murat Isik tijdens de Literaire Ontmoetingen

CUIJK | De succesvolle schrijver Murat Isik is dinsdag 16 november te gast tijdens de Literaire Ontmoetingen in Schouwburg Cuijk. De winnaar van de Libris Literatuurprijs in 2018 vertelt in een interview met Tijn Heijl over zijn schrijverschap, geeft antwoord op vragen uit het publiek en signeert zijn werk. 

Murat Isik debuteerde in 2012 met ‘Verloren grond’ waarvoor hij de Bronzen Uil ontving. In 2017 verscheen ‘Wees onzichtbaar’, volgens het juryrapport van de Libris Literatuurprijs een boek “dat is geschreven in een directe, meeslepende stijl, rijk aan krachtige details en treffende observaties. Vanaf de eerste bladzijde toont de geboren schrijver de lezer een wereld die bekend is uit krantenartikelen en sociale studies, maar nog te weinig uit romans. Op elegante en lichtvoetige wijze vertelt het boek een belangrijk en ernstig verhaal.”

Nieuw in deze reeks is een voorprogramma waarin een schrijver uit de regio wordt geïnterviewd door Willem van Beek, voorzitter van Stichting De Kneep. Voorafgaand aan het interview met Murat Isik gaat Van Beek in gesprek met schrijfster Karin Verhaak uit Grave.

Kaarten à 16 euro zijn verkrijgbaar op schouwburgcuijk.nl.