Speculaasactie VIOS en Achates

OTTERSUM | Korfbalvereniging VIOS en voetbalclub Achates houden in het kader van Sinterklaas weer de speculaasactie in Ottersum. De bij bakker Arts vervaardigde lekkernij wordt op zaterdag 13 november huis-aan-huis aangeboden voor vijf euro per stuk. 

Collecte De Coloradokevers

GENNEP | Het carnavalsseizoen staat voor de deur, al zal de start anders zijn dan men gewend is. Jeugdcarnavalsvereniging De Coloradokevers houdt goede hoop houden en verwacht weer een mooi seizoen tegemoet te gaan met onder andere het 66 + 1-jarig jubileum.
De Coloradokevers komen van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 november in de avonduren weer langs de deur voor de collecte. De jonge leden zullen onder begeleiding van het bestuur en ouders aanbellen om een kleine bijdrage te vragen voor de carnaval vierende jeugd van Gennep.

IVN Maas en Niers vergadert

GENNEP | Het bestuur van IVN Maas en Niers houdt op donderdag 18 november de Algemene ledenvergadering. De ALV wordt van 20.00 tot 21.30 uur in 'clubhuis' Het Leger aan de Kampweg 10 in Gennep. Op de agenda staan onder andere het verslag ALV 2020, het jaarverslag 2020, verslag kascommissie, decharge bestuur, de begroting 2022, contributie 2022, samenstelling bestuur, wijziging statuten i.v.m. WBTR9 en de presentatie Licht & Gericht.
Alleen toegang met Coronatoegangsbewijs (CoronaCheck App of uitdraai op papier en registratie aanwezigen). De vergadering gaat door, zolang de Coronamaatregelen dit toelaten. Check de website.

Jarig Vens kerkkoor eert jubilarissen

VEN-ZELDERHEIDE | Het kerkkoor van Heilige Antonius Abt uit Ven-Zelderheide stond zaterdagavond stil bij het 75-jarig bestaan. Het in september 1946 opgerichte koor huldigde tijdens de kerkdienst in 't Ven drie jubilarissen.
Mevrouw Leny Winnen werd in het zonnetje gezet omdat zij al vijftig jaar lid van het koor is. De heer Joop Fijnaut werd gehuldigd voor het feit dat hij al veertig jaar lid is. Dirigent Harm Vullings kreeg de felicitaties voor het leiden van het koor gedurende inmiddels vijfentwintig jaar.