Afbeelding
Foto:

Waarom stemmen op Keerpunt? Lijst 10

Omdat Keerpunt, Lijst 10, de enige partij is voor wie bestuurlijke vernieuwing een hoofdzaak is. Bestuurlijke vernieuwing is de bron, zorgt voor daadwerkelijke veranderingen in de samenleving.

Keerpunt wil terug naar het normale, back to basic!

Keerpunt wil dat zorgzaamheid, toegankelijkheid en dienstbaarheid voorop staan bij het gemeentelijk handelen. Daarvoor heb je bestuurders nodig, die de toekomst van alle mensen voor ogen hebben. Voor jong en oud. Hier zijn ambtenaren voor nodig, die volledig meedenken voor de burger. Daar is een bestuursklimaat voor nodig, dat op basis van draagkracht en aangepast maatwerk tot oplossingen komt.

Bestuurlijke vernieuwing
Door op Keerpunt, Lijst 10, te stemmen heb je de beste partij uitgekozen, dat de bestuurlijke vernieuwing wordt gerealiseerd. Keerpunt pleit voor een gekozen burgemeester, die rotsvast achter de bestuurlijke vernieuwing in de gemeente Land van Cuijk staat. In alle stukken pleit Keerpunt, Lijst 10, steeds voor bestuurders en ambtenaren, die met je willen praten over je problemen en wensen en kiezen voor oplossingen via maatwerk.

Interactief communiceren met Keerpunt
Keerpunt heeft ook de mogelijkheid geopend, dat je je problemen kunt mailen naar Keerpunt. Je mail blijft voor de 100% vertrouwelijk. In deze mail kun je aangeven wat de kern van je probleem is. Onze raadsleden kunnen in de nieuwe gemeenteraad dan met meer onderbouwing over de ontvangen problemen praten. Als je wilt kun je ook in je mail vragen om een (kort) interview, wat dan met je instemming geplaatst wordt op de website van Keerpunt www.keerpuntlvc.nl. Het e-mail adres van Keerpunt is: info@keerpuntlvc.nl. Vermeld daarin in het kort je probleem of aandachtspunt en in welke gemeente/plaats je nu woont en of je een interview wilt.

Kandidaten
Op de verkiezingslijst van Keerpunt staan 32 kandidaten. Bij de keuze van deze kandidaten is gelet op hun maatschappelijke ervaring en hun doorzettingsvermogen in moeilijke tijden.
De eerste 10 kandidaten worden in het kort aan je voorgesteld:
Lijsttrekker is Ben Litjens uit Escharen. Hij is raadslid in Grave en een ondernemer, waarbij de deur voor iedereen openstaat.
Op plaats 2 staat Marius Moors uit Beers (NB), een bedachtzaam en wijs persoon met veel levenservaring.
Op plaats 3 staat Kees Driessen uit Vianen (NB), een advocaat met veel ervaring met overheden.
Op plaats 4 staat Mark van den Oever uit Sint Hubert, ook landelijk steunpilaar voor veel agrariƫrs.
Op plaats 5 staat Richard van Cleef uit Sint Hubert. In Grave is hij bekend als oud voorzitter van de wijkraad Zittert en het Rode Dorp.
Op plaats 6 staat Rien Xhofleer uit Cuijk, eigenaar van een recyclingbedrijf en met veel ervaring met overheidshandelen.
Op plaats 7 staat Isabelle van Dommelen uit Escharen, agrarisch onderneemster.
Op plaats 8 staat Chris Josemanders uit Gassel, agrariƫr en buschauffeur met een gedegen kennis van de maatschappij.
Op plaats 9 staat Hannie van Nieuwenhuizen-van Kempen uit Sint Anthonis. Zij heeft het klooster in Sint Anthonis verbouwd tot huisvesting voor ouderen en tot een zorghotel.
Op plaats 10 staat Pieter Cuppen uit Escharen, een dynamische persoonlijkheid met een bedrijf in communicatie technologie.

Ben Litjens
Lijsttrekker Keerpunt