Robert van Mierlo, trainer van SES
Robert van Mierlo, trainer van SES Foto:

Van Mierlo blijft SES trouw, Van Wijk gaat VCA verlaten

LANGENBOOM | Robert van Mierlo is ook volgend seizoen trainer van SES. De Ossenaar presteert uitstekend bij de Langenboomse club. Het eerste elftal draaiend bovenin mee in de vierde klasse H. Mark van Wijk heeft aangegeven vijfdeklasser VCA uit Sint Agatha na dit seizoen te gaan verlaten.

Van Mierlo, eerder hoofdtrainer van HBV, is volgens het bestuur van SES de juiste man op de juiste plek. Zelf wilde de Ossenaar ook graag zijn contract verlengen. "Het eerste seizoen bij SES was helaas summier in verband met de corona-beperkingen, maar ondertussen hebben we wel kunnen bouwen aan een team. Dit jaar bouwen we voort en behalen we al goede resultaten in de competitie. Dit komt dankzij de goede instelling en ontwikkeling van de spelers. Naast het prestatieve gedeelte, ben ik ook zeer te spreken over de sfeer binnen de groep en vereniging. Die credits gaan volledig naar de spelersgroep, zij proberen er met zijn alle écht iets van te maken”, zegt hij op de website van de club.
Mark van Wijk gaat VCA na dit seizoen verlaten. De 38-jarige Bennekommer is bezig aan zijn derde jaargang. "Ik heb in goed overleg besloten om mijn contract niet te verlengen bij VCA voor volgend jaar. Ik ga op zoek naar een zaterdagvereniging, zodat ik meer tijd heb met mijn kids”, laat Van Wijk weten, die ook een geschiedenis in het Gelderse zaterdagvoetbal heeft.

Heeft u trainersnieuws? Mail dan naar info@kliksport.nl