Mario ontving de bijzondere onderscheiding uit handen van burgemeester Antoine Walraven. (Foto: Cockie Kremers)
Mario ontving de bijzondere onderscheiding uit handen van burgemeester Antoine Walraven. (Foto: Cockie Kremers) Foto: Cockie Kremers

Koninklijke Onderscheiding voor Mario Peters uit Mill

MILL | Op zaterdag 20 november ontving Mario Peters uit Mill uit handen van burgemeester Antoine Walraven de Koninklijke Onderscheiding ‘Lid in de orde van Oranje Nassau’. Dit bijzondere moment vond plaats in het zorgcentrum omdat Mario ernstig ziek is. Met enkele goede vrienden in zijn nabijheid ontving hij deze, meer dan verdiende, waardering voor zijn tomeloze inzet voor de Millse gemeenschap. 

Sinds 1984 zette Mario zich met hart en ziel in voor ‘zijn’ voetbalclub Juliana Mill.  Toen hij in 2000 gehandicapt werd, zocht hij naar andere mogelijkheden om zoveel mogelijk bij zijn club betrokken te blijven.
Sinds 2008 maakt Mario onderdeel uit van het Platform Gehandicapten in Mill. Voor deze stichting is Mario een meer dan betrokken bestuurslid en secretaris.

Mario voelt zich enorm betrokken bij Mill. Zo is hij sinds januari 2017 bestuurslid van de Stichting Wijkraad Mill-West. Daarnaast is hij secretaris van het bouwteam Mill en dacht hij mee over wat belangrijk is voor Mill in de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Enorm betrokken
Als afsluiting van dit indrukwekkende CV benoemde burgemeester Antoine Walraven ook nog zijn lidmaatschap bij de politieke partij Algemeen Belang '90. Hier maakt hij sinds 1997 deel van uit.