Een gepast feestje in Oeteldonk op d'n Elfde van d'n Elfde

DEN BOSCH | Over ruim zes weken is het d’n Elfde van d’n Elfde. En dat kan gevierd worden. Niet alleen thuis zoals afgelopen jaar, maar ook in de binnenstad. Dat is de uitkomst van overleg tussen horeca en gemeente.

Samen zijn de gemeente 's-Hertogenbosch en de Bossche horeca tot een mooie en alternatieve invulling van deze voor Oeteldonkers bijzondere dag gekomen. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat op een veilige en verantwoorde manier mogelijk te kunnen maken, waarbij de landelijke geldende coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn, natuurlijk worden gevolgd.
Alle horeca in de Bossche binnenstad wil meedoen aan 11-11. Ook is het op verschillende plekken mogelijk deze dag buiten te vieren. De precieze invulling over het hoe en wat, wordt op dit moment verder uitgewerkt. Wanneer deze rond is, communiceert de gemeente dat samen met de horeca. Maar dat er een feestje kan worden gevierd, is wel al duidelijk.
Burgemeester Mikkers: "Oeteldonk zit in ons hart. Dit is weer een begin dat we ooit allemaal samen komen. We willen zo veel mogelijk mensen van 11-11 laten genieten. Maar onze gastvrije stad kan die dag niet iedereen ontvangen. Daarom zal er gewerkt worden met kaartverkoop voor de horeca en plekken buiten”.