Rijbewijskeuringen CBR in de Sint Janskliniek in Den Bosch

DEN BOSCH | Een medische keuring voor het verlengen van je rijbewijs is nodig wanneer je 75 jaar of ouder bent, een zogenoemd groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in de Sint Janskliniek op dinsdag 5 en 19 oktober en dinsdag 2 november medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 50 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs 70 euro. Een afspraak voor het spreekuur maken kan uitsluitend via RegelZorg. Dit kan- gemakkelijk en snel op www.regelzorg.nl, of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn op 088-2323300. Voor het laten invullen van een rapport oogarts ga je naar www.regelzorg.nl/oogarts, of bel met bovenstaand nummer.
Houd zelf de einddatum van je rijbewijs in de gaten en begin vijf maanden voor deze einddatum met het verlengen van je rijbewijs indien je ook medisch gekeurd moet worden.