Sportiom draait nu weer op volle toeren na metamorfose

DEN BOSCH | Sportiom is blij met de nieuwe versoepelingen: voor het eerst sinds de verbouwing kunnen mensen Sportiom bezoeken zonder dat er een maximum aantal bezoekers naar binnen mag. Er kan nu weer volop plezier gemaakt worden.

De afgelopen anderhalf jaar heeft het Sportiom in Den Bosch een complete metamorfose ondergaan: iemand die vóór de verbouwing voor het laatst binnen is geweest, zou het nu nog amper herkennen. Het zwembad heeft afscheid genomen van de rotsen en heeft nu tropische palmbladeren met discoverlichting. De ‘Icefun’ is omgebouwd tot bowling- en midgetgolfbaan, de entree is omgetoverd tot een café en er is een pannenkoekenrestaurant toegevoegd.

Ralph Cornelissen: "Je kan nu makkelijk een hele dag bij ons doorbrengen"


Nieuwe activiteiten
"Mensen kennen het Sportiom natuurlijk vooral van het zwembad, maar daar zijn nu veel andere activiteiten aan toegevoegd. De heropening van het vernieuwde Sportiom is door de coronamaatregelen niet zo groot geweest als we willen, maar er is nu écht veel te doen!’", zegt Ralph Cornelissen, Marketing Manager bij Sportiom. "Je kan nu makkelijk een hele dag bij ons doorbrengen. Na deze sombere tijd willen we dat mensen weer lekker veel plezier gaan maken en in beweging komen. Op de horeca na, kan dat gelukkig nu weer zonder beperkingen."

Oude schaatsbaan
"Door het wegvallen van de Icefun zal het recreatieve schaatsen vanaf nu alleen op de ijshockeybaan plaatsvinden.’’ voegt Cornelissen toe. ‘’Je herkent de oude schaatsbaan nog goed bij de bowlingbaan en als je van de trap af komt kan je zien waar je normaal de ijsbaan op stapte. Waar je ooit onder grotten door schaatste, kan je nu minigolfen. Dat zal voor veel mensen wel even wennen worden!’’ Vanaf maandag 4 oktober kan er bij het Sportiom weer worden geschaatst en wel op woensdag, zaterdag en zondag.

Praktische informatie
In Sportiom kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt er altijd een activiteit die bij jou past. Sportiom is gevestigd op Sportpark De Vliert aan de Victorialaan 10 in Den Bosch. Kijk voor het complete activiteitenaanbod, contactgegevens en aanvullende informatie op de website van Sportiom: www.sportiom.nl.