Rutger Zijlema (l) en Duco Rutgers (r) voor hun winkel in Uden.
Rutger Zijlema (l) en Duco Rutgers (r) voor hun winkel in Uden. Foto:

Sani4all Uden viert in september vijfjarig bestaan

UDEN | Vijf jaar geleden, op 1 september, ontving Duco Rutgers de sleutel van het pand aan de Liessentstraat waar hij zijn eigen Sani4all vestiging opende. “In september vieren we het vijfjarig bestaan met diverse leuke acties, waaronder een 15 procent kortingsactie op onze volledige collectie sanitair en tegels”, aldus Rutgers.

Hij vertelt hoe hij zijn badkamerzaak in Uden begon. “Ik was op zoek naar een geschikte plek voor mijn Sani4all vestiging. Het was een grote wens van mij om een zaak in Brabant te beginnen vanwege de gezelligheid en de fijne mensen die hier wonen. Tijdens mijn zoektocht naar een pand kwam ik in Uden terecht. Dat paste goed bij hoe ik graag verkoop en mensen adviseer. De mensen zijn hier namelijk heel open. Het is een groot succes. Vijf jaar later zijn we er nog en helpen we iedere dag weer meer klanten met hun droombadkamer.”

Ontzorgen
Inmiddels werkt Rutgers samen met zijn compagnon Rutger Zijlema. "Hij houdt zich vooral bezig met het fulltime begeleiden en regelen van de montages van onze badkamers. We vinden het namelijk belangrijk dat we iedereen die op zoek is naar een complete badkamer, van a tot z kunnen begeleiden. Dat begint met een vrijblijvend adviesgesprek en eindigt met een tevreden klant. We willen je compleet ontzorgen. Wat verder uniek is aan onze showroom is dat we door ons diverse assortiment, met zowel topmerken als minder bekende merken, een badkamer voor 10.000 euro inclusief montage kunnen samenstellen, maar ook van 30.000 euro inclusief montage. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. We horen vaak terug van klanten dat ze bij ons een aangename en ongedwongen sfeer ervaren Dit komt door onze adviseurs die zich 100 procent inzetten voor alle klanten.” www.sani4all.nl