Mind-Workz Mindfulness: preventief én bij herstel

UDEN | Voor velen van ons is dit een zeer stressvolle tijd. Dus juist nu is het goed om een prioriteit te gaan maken van stressreductie en zo te werken aan veerkracht. Bij Mind-Workz in Uden en Veghel gaan de Mindfulnesstrainingen in kleine groepen gewoon door.

Met Mindfulness train je het vermogen het leven accepterend toe te treden, zodat er minder energie verloren gaat aan angst en piekeren. Door stap voor stap te werken aan verbetering van onze mentale fitheid en geestelijke veerkracht, neemt ons gevoel van welzijn en vertrouwen toe. Mindfulness is een mentale conditietraining, ook wel aandachttraining genoemd. Op 17 januari start een nieuwe 8-weekse Mindfulness Training van Mind-Workz in Uden en op 26 januari in Veghel. Je leert door middel van aandachtoefeningen en meditatietechnieken jezelf beter op te vangen met betrekking tot stress, piekeren en druk. Je traint je brein intensief waardoor je meer rust, helderheid en ontspanning ervaart.

Introductieworkshops
Voor mensen die eerst willen kennismaken met Mindfulness organiseert Mind-Workz een tweetal introductieworkshops:

- Maandagavond 10 januari 19.30 tot 21.00 uur in D’n Office in Uden
- Woensdagavond 12 januari 19.30 tot 21.00 uur in het PieterBrueghelHuis in Veghel

Kijk voor meer info en/of aanmelding op: www.mind-workz.nl of bel John Bernards (06 10 72 70 94) of Suzanne van den Heuvel (06 30 44 40 17).