Het team van Maatwerk Interieur En Keukens.
Het team van Maatwerk Interieur En Keukens. Foto:

Maatwerk Interieur En Keukens maakt van jouw huis je thuis

UDEN | Je huis is toe aan een verbouwing. Maar je weet er geen raad mee. Hoe pak je het aan, hoe kom je op goede ideeën? Neem contact op met Maatwerk Interieur En Keukens. Je weet dat het goedkomt.

Eén ding voorop: die keuken of je interieur afstemmen op smaak en wensen. Je zou denken dat er dan wel een behoorlijk prijskaartje aan zal hangen. Maar nee. Want hier geen grote showroom. Geen groot pand.
Bij M.I.E.K. kom je gewoon langs in haar kantoor in ’t Handelshuys in Uden. Daar vind je een wand aan frontjes, een voorbeeldkeuken voor lades en kastjes en aanrechtbladstalen.
Annemiek werkt samen met verschillende professionele partijen voor het uitvoeren van de klus, het plaatsen van de keuken en voor de aanschaf van keukenapparatuur.

Persoonlijk
Annemiek: “Ik zit veertig jaar in dit vak, en ik hou van uitdagingen. Vreemde ruimtes inrichten, of oplossingen bedenken voor lastige situaties. Altijd op zoek naar het perfecte plan voor dié ruimte. Persoonlijkheid vind ik heel belangrijk. Ik ga bij klanten langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden en wensen door te spreken. Ik vind het geweldig als mensen blij zijn met hun huis. Die passie is mijn drijfveer.”
Bij Annemiek weet je dat het goed zit. Daar gaat ze voor: die lach op je gezicht bij het eindresultaat. Jouw huis, jouw thuis. Benieuwd wat M.I.E.K. voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak. Meer info: www.miekinterieur.nl.