De Fotostudio Uden blijft gewoon open

UDEN | De Fotostudio Uden mag ondanks alle COVID-19 maatregelen gewoon open blijven voor het maken van pasfoto, portretfoto of productfotografie. Uiteraard met inachtneming van de regels aangaande de COVID-19 voorwaarden en bezoekersaantallen onder bepaalde voorwaarden. 

De fotostudio werkt op afspraak. Ook gezinnen zijn welkom en hiervoor geldt geen maximum aantal personen. Indien je niet met een gezin komt dan geldt uiteraard een maximum van twee personen. Bij binnenkomst word je geacht je handen te ontsmetten. Er zullen voldoende desinfecteermiddelen aanwezig zijn. De studio wordt goed geventileerd. Wanneer je voor een pasfoto wilt komen is de studio open op:

Maandag: van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur
Dinsdag: van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur

Fotostudio Uden maakt binnen een paar minuten een uitstekende pasfoto die voldoet aan alle officiële criteria. In de fotostudio maken ze een foto van je, waarna ze de foto’s laten zien en afdrukken. Ze beschikken over een beroepsmatig pasfotosysteem waardoor ze direct de pasfoto kunnen printen. De Fotostudio Uden is gevestigd aan de Burgemeester Buskensstraat 15a in Uden.


Nieuw in Boekel:
de BabyBieb

BOEKEL | Vanaf dinsdag 18 januari start in bibliotheek Boekel de maandelijkse BabyBieb. BabyBieb is bedoeld voor baby’s van 4 tot 17 maanden die nog niet lopen en hun ouder(s). Met de mooiste babyboekjes, bruikbare tips en leuke activiteiten beleven ouders en hun baby een gezellig moment samen in de Bibliotheek. In een rustig tempo ga je aan de slag met allerlei materialen, liedjes en natuurlijk boekjes.

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leuk en leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, en het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar iemand een leven lang plezier van heeft. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Aanmelden
BabyBieb vindt maandelijks plaats op dinsdagochtend van 11.00 tot 11.30 uur, inloop 10.45 uur. De komende data zijn 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei en 21 juni. Schoolvakanties zijn uitgezonderd. De toegang is gratis, aanmelden kan via bibliotheeklagebeemden.nl is verplicht. Er is ruimte voor drie ouders en hun kindje (en is niet bedoeld voor oudere broertjes en zusjes). Natuurlijk worden de actuele coronamaatregelen in acht genomen. Ouders wordt gevraagd om zelf een grote badhanddoek mee te brengen naar de BabyBieb. Na afloop is er gelegenheid om te spelen en ervaringen uit te wisselen. In de Bibliotheek zijn speciale babyboekjes te leen. Zowel voel- en knisperboekjes als prentenboeken. Kinderen kunnen gratis een lidmaatschap van de bibliotheek krijgen.